Deixa el teu CV!

  • Indefinit
  • Temps complet
  • 08850, GAVÀ, BARCELONA, Espanya
  • Persones i Valors

A FedeFarma, estem impulsant el creixement i marcant la diferència en el camp de la salut. Com a líders indiscutibles a Catalunya en la distribució farmacèutica i amb més de 90 anys d’experiència, ens enorgulleix oferir solucions innovadores brindant salut i benestar a milers de persones a tot el país.

A casa nostra et submergiràs a un ambient dinàmic i estimulant, on la col·laboració i la innovació juguen un paper fonamental, no importa si ets expert en el camp o si estàs iniciant la teva carrera professional, valorem l’entusiasme i les ganes d’aprendre per sobre de tot. Desafiem els límits, fomentem el creixement i desenvolupament i recompensem el talent!

Cerquem persones valentes i creatives, que s’atreveixin a pensar fora de lo convencional, aportant noves idees i perspectives que impulsin el nostre creixement.

Així que, estàs preparat per formar part de FedeFarma? Desitges desafiar les teves habilitats i explotar el teu talent? Uneix-te al nostre equip i descobreix el poder de marcar la diferencia i com junts podem contribuir a millorar les vides de les persones

Deixa’ns coneixe’t enviant-nos el teu CV, estem desitjant saber de tu!