Programa Ocupabilitat per Farmacèutics (POF)

  • Becari
  • Temps complet
  • 08850, GAVÀ, BARCELONA, Espanya

A FedeFarma tenim clar que l’èxit dels nostres projectes es deuen a les persones que formen part del nostre equip. Per aquest motiu, si has finalitzat el Grau Universitari de Farmàcia i estàs buscant la teva primera experiència en el mon de la distribució farmacèutica, ens comprometem a impulsar el teu talent, satisfer les teves expectatives professionals i fer-te sentir com a casa. T’uneixes al nostre #SomFedeFarma? Continua llegint.


Ens coneixes?

Som un equip i formem part de Fedefarma, una cooperativa creada per a farmacèutics des del 1982, som una empresa de distribució farmacèutica líder a Catalunya i present a la Comunitat Valenciana, formada per diferents socis on oferim diversos serveis integrals del sector. Més enllà de la distribució farmacèutica , com a core principal, oferim altres serveis com Gestió i dinamització, Formació i Solucions digitals.


Que estem buscant;

Actualment, a FedeFarma estem buscant joves talents recentment graduats en Farmàcia o Màster en Farmàcia que tinguin interès a aprendre i conèixer professionalment el sector de la distribució farmacèutica. Els àmbits professionals en els quals treballaria serien en Formació a Farmàcia, Consultoria de Retail i Direcció Tècnica, tres sortides professionals de gran trajectòria en el sector.
No busquem que tinguis experiència, sinó, oferir-te l'oportunitat de què l'adquireixis amb nosaltres i puguis descobrir o desenvolupar-te en altres sortides professionals, que pot ser en un futur, poden ser del teu interès.
El teu dia a dia consistirà a donar suport a les funcions principals del departament i ajudar a eficientar l'àrea o les tasques assignades a través de la millora de processos.

El teu dia a dia consistirà en donar suport a les funcions principals del departament i ajudar a eficientar l’àrea o les tasques assignades a través de la millora de processos.


Que podem oferir-te;

· Contracte remunerat en pràctiques de 1,5 anys + possible incorporació empresa.

· Jornada Completa i/o Parcial. (De dilluns a divendres) – Horari de dilluns a dijous de 9.00h a 18h amb flexibilitat d’entrada i sortida / Divendres jornada intensiva de 8.00h a 15h.

· Aprenentatge a través d’un itinerari formatiu.

· Acompanyament d’un tutor/a per cada etapa formativa.

· Retribucions flexibles/ beneficis socials.

· Flexibilitat horària.


Ets tu la persona si..

· Disposes del Grau de Farmàcia i/o d’un màster en farmàcia.

· Tens disponibilitat per poder treballar de dilluns a divendres de forma presencial.

· Et consideres positiva, proactiva, pròxima, innovadora i honesta.


T’uneixes al nostre #SomFedeFarma?