Tècnic/a Estratègia de Formació Online/Digital

  • Indefinit
  • Temps complet
  • 08850, GAVÀ, BARCELONA, Espanya
  • Secció Científica i Formació

A FedeFarma tenim clar que l’èxit dels nostres projectes es deuen a les persones que formem part del nostre equip. Els nostres quasi 100 anys d’experiència ens han ensenyat que el canvi és l’única constant. La nostra història és un testimoni d’adaptació, excel·lència i determinació. Per aquest motiu, si disposes d’una primera experiència i vols continuar creixent en Estratègia de Formació Online o Digital (Màrqueting Digital) ens comprometem a impulsar el teu talent, satisfer les teves expectatives professionals i fer-te sentir com a casa. T’uneixes al nostre #SomFedeFarma? Continua llegint.


Ens coneixes?

Som un equip i formem part de FedeFarma, una cooperativa creada per a farmacèutics des del 1928, gairebé centenaris, som una empresa de distribució farmacèutica líder a Catalunya i present a Comunitat Valenciana, formada per diferents socis on oferim diversos serveis integrals del sector. Més enllà de la distribució farmacèutica, oferim altres serveis de valor afegit a les farmàcies com Gestió i dinamització, Formació i Solucions Digitals.


Actualment ..

Cerquem un/a Tècnic/a en Estratègia de Formació Online o Digital per unir-se al nostre equip. En aquest rol, formaràs part d’una organització que s’enorgulleix del seu llegat i el seu compromís amb la qualitat en la distribució farmacèutica. La teva tasca serà fonamental per a continuar brindant els serveis de primera classe els nostres clients.


Per tant, la teva missió serà:

Elaborar l'estratègia de formació digital per tal de seguir millorant en conjunt la formació, tenint en compte les necessitats dels farmacèutics i les tendències d'aprenentatge.


Les teves funcions i responsabilitats estaran relacionades amb les següents àrees:

. Definició de l’estratègia de la formació Online

. Actualització dels continguts digitals de formació

. Gestió dels usuaris, inscripcions i altes cursos

. Comunicació amb els socis

. Col·laboració amb els serveis del departament.


Com ens agradaria que fossis:

·Graduat/a en Farmàcia amb passió i vocació cap al Màrqueting Digital o grau en Ciències de la Salut ( Ciències Biomèdiques, Ciència i Tecnologia dels Aliments, Nutrició...)  

·Disposessis d’un Màster en Màrqueting Digital o Màrqueting Farmacèutic.

·Disposessis de mínim 2 anys d’experiència en oficina de farmàcia o en departament de màrqueting digital.

·Coneixements en el marcat farmacèutic o sector farmacèutic.

·Coneixements en Comunicació i Màrqueting Digital

·Coneixements i experiència amb eines d’anàlisis de dades i Google Analytics.

·Alt nivell d’Excel

·Una persona analítica i amb capacitat d’adaptació, amb habilitats comunicatives i amb una comunicació efectiva, resolutiva, creativa i amb ambició per aprendre i desenvolupar-se en l’àmbit farmacèutic.


Que et podem oferir?

·Formar part d’una gran empresa competitiva, líder i en continuat creixement.

·Oportunitats de desenvolupament professional i creixement.

·Posició Indefinida

·Flexibilitat horària

·Jornades intensives

·Política salarial competitiva

·Retribucions flexibles (Mútua, Ticket Restaurant, Ticket Guarderia..)

·Beneficis socials (Càtering, Familiados, descomptes productes de Parafàrmacia, formació amb Escoles de Negoci com la UOC, ESADE, ESIC..).

 

I ara què?

A FedeFarma valorem la diversitat i estem compromesos amb la igualtat d’oportunitats. 

Per tant, busquem persones com tu! Si desitges formar part de la nostra empresa amb un model de gestió basat en les persones, la innovació i l’excel·lència, vine a formar part del nostre equip, que com bé hem dit a l’inici, l’èxit dels nostres projectes es deuen a les persones que formem part d’ell!

El futur t’està esperant, donaràs el primer pas? Esperem rebre la teva sol·licitud i conèixer més de tu.

#SomFedeFarma #FemfarmaciaFemfutur