Tècnic/a Manteniment

  • Indefinit
  • Temps complet
  • 08184, PALAU SOLITÀ I PLEGAMANS, BARCELONA, Espanya
  • OP - Manteniment

A FedeFarma tenim clar que l’èxit dels nostres projectes es deuen a les persones que formem part del nostre equip. Els nostres quasi 100 anys d’experiència ens han ensenyat que el canvi és l’única constant. La nostra història és un testimoni d’adaptació, excel·lència i determinació. Per aquest motiu, si disposes d’una primera experiència i vols continuar creixent com a Tècnic/a de Manteniment de maquinària industrial i entorns automatitzats ens comprometem a impulsar el teu talent, satisfer les teves expectatives professionals i fer-te sentir com a casa. T’uneixes al nostre #SomFedeFarma? Continua llegint.


Ens coneixes?

Som un equip i formem part de FedeFarma, una cooperativa creada per a farmacèutics des del 1928, gairebé centenaris, som una empresa de distribució farmacèutica líder a Catalunya i present a Comunitat Valenciana, formada per diferents socis on oferim diversos serveis integrals del sector. Més enllà de la distribució farmacèutica, oferim altres serveis de valor afegit a les farmàcies com Gestió i dinamització, Formació i Solucions Digitals.


Actualment ...

Cerquem un/a Tècnic/a de Manteniment per unir-se al nostre equip. En aquest rol, formaràs part d’una organització que s’enorgulleix del seu llegat i el seu compromís amb la qualitat en la distribució farmacèutica. La teva tasca serà fonamental per a continuar brindant els serveis de primera classe els nostres clients.


Per tant, la teva missió serà:

Gestionar el manteniment d'instal·lacions (de robòtica FF) per garantir el bon funcionament de la mateixa i la sostenibilitat a un preu òptim.


Les teves funcions i responsabilitats estaran relacionades amb les següents àrees:

- Gestió de Manteniment: Manteniment correctiu, preventiu i normatiu.

- Coordinació de recursos

- Gestió de GMAO


Com ens agradaria que fossis:

- Disposessis d'un CFGM/CFGS en Automatització i Robòtica Industrial, Manteniment Electrònic o Sistemes electrotècnics i automatitzats

- Disposessis de 3- 6 anys d’experiència o més com a Tècnic de manteniment, molt valorable en plantes industrials amb components mecatrònics o d’alt nivell de robotització.

- Experiència en sector logístic.

- Coneixements i experiència en GMAO, SCADA, PLC’s.

- Coneixements de robotització i automatització.

- Valorable coneixements i experiència en Scanner SICK, Variadors SEW, PLC’s Sistemes.

- Una persona resolutiva, amb capacitat de treballar sota pressió, amb ambició i ganes d'aprendre, i un gran jugador/a d'equip.


Que et podem oferir?

·Formar part d’una gran empresa competitiva, líder i en continuat creixement.

·Oportunitats de desenvolupament professional i creixement.

·Posició Indefinida

.Treballar amb la maquinària més robotitzada i automatitzada en el mercat.

·Retribució salarial competitiva.

·Retribucions flexibles (Mútua, Ticket Restaurant, Ticket Guarderia..)

·Beneficis socials (Familiados, descomptes productes de Parafàrmacia, formació amb Escoles de Negoci com la UOC, ESADE, ESIC..).


I ara què?

A FedeFarma valorem la diversitat i estem compromesos amb la igualtat d’oportunitats. 

Per tant, busquem persones com tu! Si desitges formar part de la nostra empresa amb un model de gestió basat en les persones, la innovació i l’excel·lència, vine a formar part del nostre equip, que com bé hem dit a l’inici, l’èxit dels nostres projectes es deuen a les persones que formem part d’ell!

El futur t’està esperant, donaràs el primer pas? Esperem rebre la teva sol·licitud i conèixer més de tu.

#SomFedeFarma #FemfarmaciaFemfutur